woensdag 12 september 2012

GPC Europe (het vroegere AS Solar Benelux) officieel distributeur van hoogkwalitatieve LG zonnepanelen


GPC Europe - LG modulesMet enige trots melden wij u dat GPC Europe (het vroegere AS Solar Benelux) geselecteerd werd als officieel distributeur van de hoogkwalitatieve LG-zonnepanelen.

LG is toonaangevend in de wereld van de technologie en staat naast kwaliteit ook bekend voor de vormgeving van haar producten.

Design

Dankzij het succesvol doorstaan van enkele belangrijke testen genieten LG-modules van de hoogste technologie en betrouwbaarheid. LG onderstreept zijn kwaliteit nog meer met een 25 jaar lineaire vermogensgarantie, een uitmuntend belastingsvermogen en een positieve vermogenstolerantie tot +3%.

Het speciale, geschroefd, zwart geanodiseerde frame vergemakkelijkt de installatie en verhoogt de weerstand tegen vervormingen. Dankzij het bijzondere design is een waterafvoer in alle hoeken en hellingen gegarandeerd.

GPC Europe - LG modules
GPC Europe - LG zonnepanelen


woensdag 5 september 2012

GPC Europe (het vroegere AS Solar Benelux) gaat een partnerschap aan met Power-One!


GPC Europe (het vroegere AS Solar Benelux) gaat een partnerschap aan met Power-One en is vanaf heden officieel distributeur van deze kwalitatieve omvormers. Met zijn hoogwaardige invertertechnologie is Power-One de op één na grootste omvormerproducent ter wereld.

Een nieuwe serie Aurora stringomvormers

De Aurora omvormers zijn een reeks hoog efficiënte omvormers die sterk scoren in de testen van Photon International.
Vanaf de 3.0 modellen zijn deze omvormers uitgerust met twee onafhankelijke MPP-trackers. Door de afwezigheid van een transformator in combinatie met passieve koeling is een stille werking gegarandeerd.

Meer informatie?


Micro-omvormers

In 2013 introduceert GPC Europe (het vroegere AS Solar Benelux) ook 2 nieuwe types micro-omvormers van Power-One. De 0.25-I en 0.3-I, met een vermogen van respectievelijk 250W en 300W, hebben vele voordelen zoals een gemakkelijke installatie, een breed spanningsbereik en minder risico bij brandgevaar.

Bekijk dit product in de GPC Europe webshop.


Coming soon: Power-One Optimizer

Wanneer er sprake is van schaduwvorming op sommige modules kan de Power-One Optimizer, in combinatie met een klassieke omvormer, een oplossing bieden om het verlies tot een minimum te beperken.

Bekijk dit product in de GPC Europe webshop.